top of page

ABDOMINOPLASTIE

Ce este abdominoplastia?

Abdominoplastia, cunoscută și sub numele de "tummy tuck" este o procedură chirurgicală care duce la îmbunătățirea aspectului de la nivelul abdomenului.

Cum se realizează abdominoplastia?

În urma unei astfel de operații, doctorul Buzea va îndepărta excesul de grăsime și piele de pe abdomen. Ulterior, îți va repoziționa ombilicul în poziția inițială, iar rezultatul va fi un abdomen plat și ferm.

Când se recomandă abdominoplastia?

Acest tip de intervenție este recomandată dacă îți dorești un aspect mai plăcut al abdomenului prin eliminarea grăsimii (pe care ai încercat inițial să o elimini prin sport și dietă) și a pielii în exces. De asemenea, poți beneficia de beneficiile unei astfel de proceduri dacă îți dorești eliminarea vergeturilor din zona abdominală. 

Ce se întâmplă după operație?

După finalizarea intervenției, este posibil ca doctorul Buzea să introducă tuburi  de dren pentru  eliminarea lichidului în exces. Suturile vor fi scoase în aproximativ 14 zile, iar după alte câteva săptămâni disconfortul se va resimți din ce în ce mai puțin, însă este indicat să nu depui efort fizic considerabil.

Vindecarea si rezultatele finale vor apărea după aproximativ 6 luni.

Deoarece majoritatea detaliilor despre o astfel de intervenție (ce înseamnă, cum te pregătești pentru operație, ce tip de anestezie se va folosi, cum va decurge recuperarea etc.)  trebuie discutate față în față, pentru o înțelegere cât mai bună a beneficiilor și riscurilor unei astfel de intervenție, doctorul Buzea preferă să îți ofere o consultație personalizată, în funcție de nevoile și specificul corpului tău.  Stabilește acum o programare!

Întreaga listă de intervenții chirurgicale efectuate de doctorul Cezar Buzea poate fi consultată aici.

 

Dacă un tip de procedură pe care ți-o dorești nu se regăsește în listă sau nu ești sigur/ă ce fel de intervenție ți-ar trebui pentru problema ta, doctorul Buzea este disponibil aici pentru a-ți răspunde la orice întrebare.

 

bottom of page
Afficher mon profil Dr Cezar Buzea