top of page

OPERAȚIA ESTETICĂ POSTNATALĂ

            "MOMMY MAKEOVER"

Ce este "mommy makeover?

Operațiile estetice postanatale, cunoscute și sub numele de "Mommy makeover" sunt o serie de operații care sunt realizate cu scopul de a rejuvena și reîntineri anumite părți ale corpului care se  pot schimbă în urma nașterii și alăptării. 

Cum se realizează acest tip de intervenții?

Printre cele mai populare intervenții din cadrul unei astfel de transformări se numără: abdominoplastia, augumentarea mamară, liposculptura și rejuvenarea vaginală.

Când se recomandă aceste tipuri de intervenții?

Dacă după perioada sarcinii îți dorești o schimbare, în urma unui consult cu doctorul Buzea vei avea ocazia să înțelegi care sunt intervențiile recomandare pentru specificul corpului tău și care sunt rezultatele la care poți ajunge la finalul unei astfel de transformări.

Deoarece majoritatea detaliilor despre o astfel de intervenție (ce înseamnă, cum te pregătești pentru operație, ce tip de anestezie se va folosi, cum va decurge recuperarea etc.)  trebuie discutate față în față, pentru o înțelegere cât mai bună a beneficiilor și riscurilor unei astfel de intervenție, doctorul Buzea preferă să îți ofere o consultație personalizată, în funcție de nevoile și specificul corpului tău.  Stabilește acum o programare!

Întreaga listă de intervenții chirurgicale efectuate de doctorul Cezar Buzea poate fi consultată aici.

 

Dacă un tip de procedură pe care ți-o dorești nu se regăsește în listă sau nu ești sigur/ă ce fel de intervenție ți-ar trebui pentru problema ta, doctorul Buzea este disponibil aici pentru a-ți răspunde la orice întrebare.

 

bottom of page
Afficher mon profil Dr Cezar Buzea