top of page

ACID HIALURONIC

Ce este acidul hialuronic?

Acidul hialuronic este ideal pentru a reface volumul feței și pentru a-i reda chipului aspectul dorit de fiecare pacient în parte, în funcție de particularitățile fiecăruia.

Când este indicat acidul hialuronic? 

Acidul hialuronic te poate ajuta să ai un aspect natural al chipului prin corectarea cearcănelor, redefinirea pomeților, atenuarea ridurilor nazolabiale sau a liniilor de marioneta.

De asemenea, acidul hialuronic este foarte popular pentru augumentarea buzelor.

Indiferent ce tip de injectare cu acid hialuronic dorești, doctorul Buzea te poate ajuta să obții ceea ce îți dorești, nu înainte de a purta o conversație edificatoare în ceea ce privește modul în care acest lucru va avea loc și care sunt rezultatele realiste și potrivite pentru tine, fără exagerări și modificări nedorite.

Doctorul Buzea folosește fillere de ultimă generație, pentru a obține, de fiecare dată, rezultate naturale, în armonie cu fizionomia ta.

Pentru că fiecare pacientă este diferită, la fel vor fi și rezultatele, de aceea fiecare intervenție efectuată de doctorul Buzea este adaptată pentru forma feței tale și conform dorințelor tale.

Pentru mai multe informații despre acest tip de intervenție, doctorul Buzea preferă să vorbească față în față cu fiecare pacient în parte, pentru a fi sigur că vei înțelege toate beneficiile și riscurile unei astfel de intervenții.

Prețul injectărilor cu acid hialuronic variază în funcție de cantitatea de acid hialuronic folosită. 

Întreaga listă de intervenții nechirugicale efectuate de doctorul Cezar Buzea poate fi consultată aici.

Dacă un tip de procedură pe care ți-o dorești nu se regăsește în listă sau nu ești sigur/ă ce fel de intervenție ți-ar trebui pentru problema ta, doctorul Buzea este disponibil aici pentru a-ți răspunde la orice întrebare.

 

bottom of page
Afficher mon profil Dr Cezar Buzea