top of page

Bine te-am găsit!    

Eu sunt dr. Cezar Buzea, medicul tău plastician!

Facetune_10-02-2020-12-03-11_edited_edit

Pasiunea mea pentru medicină a apărut încă din timpul liceului, timp în care, deși urmam cursurile unei clase cu profil Filologic, am început, în paralel, să mă pregătesc pentru a da admitere la Facultatea de Medicină "Carol Davilla" din București, unde am și intrat ulterior. Încă din primii ani de Facultate am știut că voi alege o competență chirurgicală, și, aprofundând chirurgia plastică, am fost ferm convins că aceasta este misiunea mea.

 

După terminarea facultății, printre primii din generația mea, am ales să fac rezidențiatul în domeniul chirurgiei plastice, estetice si microchirurgiei reconstructive pe care l-am terminat cu brio și în urma căruia am obțiut titulatura de medic specialist în domeniul chirurgiei plastice și estetice.

 

Din dorința de a fi printre cei mai buni, am susținut examenul EBOPRAS, examen care ulterior mi-a oferit statutul de membru al Board-ului European de Chirurgie Plastică, Estetică și Microchirurgie Reconstructivă și totodată mi-a conferit Diploma Europeană în acest domeniu.

De-a lungul carierei, mi-am perfecționat tehnicile chirurgicale prin executarea cu succes a numeroase operații, dar și datorită multiplelor cursuri, congrese și workshopuri internaționale în țări precum Marea Britanie, Franța, Suedia, Elveția, Cipru

De asemenea, sunt autor publicat în mai multe jurnale medicale științifice, printre care se numără și prestigiosul Journal of Hand Surgery (European Volume).

Așadar, dacă îți dorești să beneficiezi de o chirurgie estetică de top în Belgia, te aștept la cabinet pentru o discuție amicală în care vei primi toate informațiile necesare pe care dorești să le afli!

Din pasiune pentru estetică

Dr. Cezar Buzea - medic specialist chirurgie plastică

Membru al Board-ului European de Chirurgie Plastică, Estetică și Microchirurgie Reconstructivă (EBOPRAS)

Membru al Academiei Europene de Chirurgie plastică facială (EAFPS)

Membru al Societății Internaționale de Chirurgie plastică și estetică (ISAPS)

Membru al Consilului Medical General din Marea Britanie (GMC)

Membru al Asociatiei Chirurgilor Plastici din Romania (ACPR)

Membru al Colegiului Medicilor din Bucuresti (CMMB)

Contactează-l pe doctorul Buzea!

Mulțumesc pentru mesaj!

bottom of page
Afficher mon profil Dr Cezar Buzea