top of page

LIFTING FACIAL

Ce este liftingul cervico-facial?

Liftingul cervico-facial este o procedură chirurgicală extrem de eficientă prin care se poate obține o întinerire vizibilă la nivelul feței și al gâtului. 

Cum se realizează liftingul facial?

Doctorul Buzea, folosind tehnici chirurgicale moderne, îți poate oferi aspectul dorit prin corectarea pielii lăsate a feței, ridicarea obrajilor, reconturarea liniei mandibulare și corectarea bărbiei duble.

 

Operația se va realiza cu anestezie generală, durează în jur de 3 ore, iar metodele folosite vor varia în funcție de zonele vizate și de specificul fiecărui pacient.

Liftingul cervico-facial se poate asocia cu alte procedee de rejuvenare a treimii superioare a feței precum liftingul de sprâncene și blefaroplastia

Când se recomandă liftingul facial?

Liftingul facial este o intervenție chirurgicală extrem de eficientă dacă îți dorești un aspect al feței rejuvenat. Acest tip de intervenție se recomandă dacă îți dorești o întinerire în zona gâtului și a feței, cu un rezultat de durată și o recuperare rapidă.

Ce se întâmplă după operația de lifting facial?

După operație, trebuie să iei în considerare faptul că vei avea dureri de intensitate moderată în zona operată, însă ți se vor administra analgezice pentru a diminua acest disconfort. De asemenea, zona se va simți amorțită și este posibil să apară vânătăi. 

Procesul de vindecare durează în jur de 1 lună și jumătate, în funcție de fiecare pacient. 
Rezultatul liftingului facial poate dura o perioadă îndelungată, în funcție de complexitatea intervenției și de stilul de viață pe care îl ai post-operație.

Deoarece majoritatea detaliilor despre o astfel de intervenție (ce înseamnă, cum te pregătești pentru operație, ce tip de anestezie se va folosi, cum va decurge recuperarea etc.)  trebuie discutate față în față, pentru o înțelegere cât mai bună a beneficiilor și riscurilor unei astfel de intervenție, doctorul Buzea preferă să îți ofere o consultație personalizată, în funcție de nevoile și specificul corpului tău.  Stabilește acum o programare!

Întreaga listă de intervenții chirurgicale efectuate de doctorul Cezar Buzea poate fi consultată aici.

 

Dacă un tip de procedură pe care ți-o dorești nu se regăsește în listă sau nu ești sigur/ă ce fel de intervenție ți-ar trebui pentru problema ta, doctorul Buzea este disponibil aici pentru a-ți răspunde la orice întrebare.

 

bottom of page
Afficher mon profil Dr Cezar Buzea