top of page

CHIRURGIA ESTETICĂ MASCULINĂ

Faptul că operațiile estetice sunt destinate doar femeilor este o preconcepție care, din fericire, începe să dispară.

Chirurgia masculină devine din ce în ce mai populară în rândul bărbaților, iar acesta este un lucru în favoarea lor, deoarece se pot bucura mai mult timp de un aspect rejuvenat și atractiv sau pot corecta părți ale corpului care îi nemulțumesc.

Majoritatea intervențiilor, fie ele chirurgicale sau nechirurgicale, prezentate pe acest site, pot fi efectuate și bărbaților, dacă sunt nemulțumiți cu anumite părți ale corpului și vor să profite de beneficiile multiple ale chirurgiei estetice.

Deoarece majoritatea detaliilor despre o astfel de intervenție (ce înseamnă, cum te pregătești pentru operație, ce tip de anestezie se va folosi, cum va decurge recuperarea etc.)  trebuie discutate față în față, pentru o înțelegere cât mai bună a beneficiilor și riscurilor unei astfel de intervenție, doctorul Buzea preferă să îți ofere o consultație personalizată, în funcție de nevoile și specificul corpului tău.  Stabilește acum o programare!

Întreaga listă de intervenții chirurgicale efectuate de doctorul Cezar Buzea poate fi consultată aici.

 

Dacă un tip de procedură pe care ți-o dorești nu se regăsește în listă sau nu ești sigur/ă ce fel de intervenție ți-ar trebui pentru problema ta, doctorul Buzea este disponibil aici pentru a-ți răspunde la orice întrebare.

 

bottom of page
Afficher mon profil Dr Cezar Buzea