top of page

CHIRURGIA SILUETEI

Chirurgia siluetei este un domeniu fascinant care poate duce la recreerea proportiilor tale corporale  pentru a ajunge cât mai aproape de imaginea pe care ai visat-o mereu.  

În funcție de ce îți dorești, vei alege împreună cu dr. Buzea metoda indicată de intervenție: abdominoplastie, lifting corporal sau operație estetică post sarcină.

Deoarece majoritatea detaliilor despre o astfel de intervenție (ce înseamnă, cum te pregătești pentru operație, ce tip de anestezie se va folosi, cum va decurge recuperarea etc.)  trebuie discutate față în față, pentru o înțelegere cât mai bună a beneficiilor și riscurilor unei astfel de intervenție, doctorul Buzea preferă să îți ofere o consultație personalizată, în funcție de nevoile și specificul corpului tău.  Stabilește acum o programare!

Întreaga listă de intervenții chirurgicale efectuate de doctorul Cezar Buzea poate fi consultată aici.

 

Dacă un tip de procedură pe care ți-o dorești nu se regăsește în listă sau nu ești sigur/ă ce fel de intervenție ți-ar trebui pentru problema ta, doctorul Buzea este disponibil aici pentru a-ți răspunde la orice întrebare.

 

Prețurile intervențiilor pot fi găsite aici.

Ask for an appoinment!

Thank you!

CHIRURGIA

FETEI

CHIRURGIA

SÂNULUI

CHIRURGia

SILUETEI

bottom of page
Afficher mon profil Dr Cezar Buzea