CHIRURGIA SILUETEI

Chirurgia siluetei este un domeniu fascinant care poate duce la recreerea proportiilor tale corporale  pentru a ajunge cât mai aproape de imaginea pe care ai visat-o mereu.  

În funcție de ce îți dorești, vei alege împreună cu dr. Buzea metoda indicată de intervenție: abdominoplastie, lifting corporal sau operație estetică post sarcină.

Deoarece majoritatea detaliilor despre o astfel de intervenție (ce înseamnă, cum te pregătești pentru operație, ce tip de anestezie se va folosi, cum va decurge recuperarea etc.)  trebuie discutate față în față, pentru o înțelegere cât mai bună a beneficiilor și riscurilor unei astfel de intervenție, doctorul Buzea preferă să îți ofere o consultație personalizată, în funcție de nevoile și specificul corpului tău.  Stabilește acum o programare!

Întreaga listă de intervenții chirurgicale efectuate de doctorul Cezar Buzea poate fi consultată aici.

 

Dacă un tip de procedură pe care ți-o dorești nu se regăsește în listă sau nu ești sigur/ă ce fel de intervenție ți-ar trebui pentru problema ta, doctorul Buzea este disponibil aici pentru a-ți răspunde la orice întrebare.

 

Prețurile intervențiilor pot fi găsite aici.

Ask for an appoinment!

Thank you!

CHIRURGIA

FETEI

CHIRURGIA

SÂNULUI

CHIRURGia

SILUETEI

 
Afficher mon profil Dr Cezar Buzea