top of page

LIPOFILLING

Ce este lipofillingul sânilor?

Lipofillingul sânilor este o procedură de mărire a sânilor cu ajutorul grăsimii proprii.

Cum se realizează lipofillingul?

Această intervenție poate să înlocuiască implantul mamar și se realizează prin recoltarea de grăsime din corpul pacientei. Mărirea sânilor cu grăsime proprie se poate asocia cu liposculptura abdomenului sau a copselor.

Când se recomandă un lipofilling?

După o consultație în care doctorul Buzea îți va explica în detaliu beneficiile și riscurile acestui tip de intervenție, vei afla care sunt metodele prin care vei putea folosi grăsime proprie pentru augumentarea mamară.

După ce se va determina dacă ai cantitatea necesară de grăsime pentru a obține un rezultat optim și ești eligibilă pentru o astfel de intervenție, sub anestezie generală, ți se va extrage grăsime din locurile alese în prealabil, iar grăsimea rezultată va fi procesată și injectată la nivelul sânilor. Rezultatul final îți va oferi niște sâni cu aspect natural, de mărimea pe care ți-ai dorit-o.

Ce se întâmplă după operație?

După efectuarea intervenției de lipofilling, va trebui să porți un echipament de contenție elastică la nivelul de unde s-a extras grăsimea, iar la nivelul sânilor o bustieră specială. După scoaterea acestor comprese, vei avea indicații să porți o bustieră specială, care va ajuta la păstrarea formei sânilor și la vindecarea lor rapidă.

Deși recuperarea totală poate dura până la o lună, luând precauțiile necesare, îți vei putea relua activitatea în câteva zile de la operație. 

Trebuie să ai în vedere faptul că, spre deosebire de implantul din silicon, în urma intervenției de lipofilling mamar, rezultatele se vor menține un timp îndelungat, însă nu permanent. Odată ce înaintezi în vârstă, sânii își vor pierde din volum și doar o parte din grăsimea injectată se va menține pe durata întregii vieți.

 

Dacă îți dorești un lipofilling al sânilor,  dr. Buzea te poate ajuta să dai o nouă formă sânilor tăi, într-un mod natural.

Deoarece majoritatea detaliilor despre o astfel de intervenție (ce înseamnă, cum te pregătești pentru operație, ce tip de anestezie se va folosi, cum va decurge recuperarea etc.)  trebuie discutate față în față, pentru o înțelegere cât mai bună a beneficiilor și riscurilor unei astfel de intervenție, doctorul Buzea preferă să îți ofere o consultație personalizată, în funcție de nevoile și specificul corpului tău.  Stabilește acum o programare!

Întreaga listă de intervenții chirurgicale efectuate de doctorul Cezar Buzea poate fi consultată aici.

 

Dacă un tip de procedură pe care ți-o dorești nu se regăsește în listă sau nu ești sigur/ă ce fel de intervenție ți-ar trebui pentru problema ta, doctorul Buzea este disponibil aici pentru a-ți răspunde la orice întrebare.

 

bottom of page
Afficher mon profil Dr Cezar Buzea