top of page

TOXINA BOTULINICĂ - BOTOX

 

Ce este botoxul?

Toxina botulinică, cunoscută și sub numele de botox este o neurotoxină care are capacitatea să blocheze temporar (între 3-5 luni) contracția mușchilor. În acest fel, ridurile dinamice sunt atenuate sau șterse. 

Când este indicat tratamentul cu botox?

Tratamentul cu toxină botulinică este folosit și pentru prevenirea apariției ridurilor statice. După injectare, efectul începe să se instaleze în cateva zile și ajunge la efectul dorit în aproximatix 10 zile. 

Efectului toxinei botulinice durează între 3 și 5 luni, în funcție de dozele folosite și de fiecare pacient în parte. Efectele botoxului dispar treptat.

Pentru mai multe informații despre acest tip de intervenție, doctorul Buzea preferă să vorbească față în față cu fiecare pacient în parte, pentru a fi sigur că vei înțelege toate beneficiile și riscurile unei astfel de intervenții.

Prețul injectărilor cu toxina botulinica variază în funcție de zonele tratate. 

Întreaga listă de intervenții nechirugicale efectuate de doctorul Cezar Buzea poate fi consultată aici.

Dacă un tip de procedură pe care ți-o dorești nu se regăsește în listă sau nu ești sigur/ă ce fel de intervenție ți-ar trebui pentru problema ta, doctorul Buzea este disponibil aici pentru a-ți răspunde la orice întrebare.

 

.

bottom of page
Afficher mon profil Dr Cezar Buzea