top of page

CHIRURGIA SÂNULUI

Chirurgia sânului este una din cele mai populare intervenții la care femeile apelează pentru a obține forma sânilor pe care și-o doresc atunci când nu mai sunt mulțumite de felul cum arată. 

Fie că este vorba despre un implant mamar, o mastopexie, o reducție mamară sau un lipofilling, împreună cu doctorul Cezar Buzea vei avea parte de rezultatul dorit.

 

Cu ajutorul tehnicilor moderne, Doctorul Buzea te va ajuta să ai totodată o recuperare sigură și rapidă. 

Deoarece majoritatea detaliilor despre o astfel de intervenție (ce înseamnă, cum te pregătești pentru operație, ce tip de anestezie se va folosi, cum va decurge recuperarea etc.)  trebuie discutate față în față, pentru o înțelegere cât mai bună a beneficiilor și riscurilor unei astfel de intervenție, doctorul Buzea preferă să îți ofere o consultație personalizată, în funcție de nevoile și specificul corpului tău.  Stabilește acum o programare!

Întreaga listă de intervenții chirurgicale efectuate de doctorul Cezar Buzea poate fi consultată aici.

 

Dacă un tip de procedură pe care ți-o dorești nu se regăsește în listă sau nu ești sigur/ă ce fel de intervenție ți-ar trebui pentru problema ta, doctorul Buzea este disponibil aici pentru a-ți răspunde la orice întrebare.

 

Prețurile intervențiilor pot fi găsite aici.

CHIRURGIA

FETEI

CHIRURGIA

SÂNULUI

CHIRURGia

SILUETEI

bottom of page
Afficher mon profil Dr Cezar Buzea