top of page

LIFTING CORPORAL

Ce este liftingul corporal?

Liftingul corporal este o procedură prin care se dorește o corectarea a mai multor zone, în funcție de nevoile fiecărui pacient în parte (brațe, sâni, abdomen, fese, coapse etc.)

Cum se realizează liftigul corporal?

În cadrul unei consultații cu doctorul Buzea, vei discuta care sunt părțile corpului care te deranjează, ce așteptări ai și dacă aceste așteptări sunt realiste.

 

Indiferent de partea corpului pentru care îți dorești un lifting, operația se va desfășura sub anestezie generală. La finalul operației, zonele vizate vor fi remodelate în mod natural și conform celor discutate în timpul consultației. În urma unei astfel de intervenții vei avea un aspect rejuvenat și mai atractiv.

Când se recomandă un lifting corporal?

Liftingul corporal este indicat dacă îți dorești corectarea uneia sau a mai multor zone, în funcție de nevoile tale. Ești eligibil(ă) pentru acest tip de intervenție dacă ai pielea lăsată din cauza înaintării în vârstă, ai slăbit masiv și pielea și-a pierdut elasticitatea și ai piele în exces sau dacă vrei să îți tonifici brațele, sânii, abdomenul, fesele, coapsele etc.

Ce se întâmplă după operație?

În funcție de zona operată, vei purta comprese sau bandaje compresive. Recuperarea și alte detalii diferă în funcție de zona unde se intervine, iar toate aceste lucruri vor fi discutate în urma consultației cu doctorul Buzea. Rezultatele pot fi menținute timp îndelungat dacă ai un stil de viață sănătos și echilibrat.

Deoarece majoritatea detaliilor despre o astfel de intervenție (ce înseamnă, cum te pregătești pentru operație, ce tip de anestezie se va folosi, cum va decurge recuperarea etc.)  trebuie discutate față în față, pentru o înțelegere cât mai bună a beneficiilor și riscurilor unei astfel de intervenție, doctorul Buzea preferă să îți ofere o consultație personalizată, în funcție de nevoile și specificul corpului tău. Stabilește acum o programare!

Întreaga listă de intervenții chirurgicale efectuate de doctorul Cezar Buzea poate fi consultată aici.

 

Dacă un tip de procedură pe care ți-o dorești nu se regăsește în listă sau nu ești sigur/ă ce fel de intervenție ți-ar trebui pentru problema ta, doctorul Buzea este disponibil aici pentru a-ți răspunde la orice întrebare.

 

Prețurile intervențiilor pot fi găsite aici.

bottom of page
Afficher mon profil Dr Cezar Buzea