top of page

BLEFAROPLASTIE

Ce este blefaroplastia?

Blefaroplastia este o intervenție chirugicală prin care se obține întinerirea regiunii perioculare.

Cum se realizează blefaroplastia?

Blefaroplastia poate fi efectuată pentru pleoapele superioare, cât și pentru cele inferioare. De asemenea,  în funcție de dorințele și particularitățile fiecărui pacient, se poate efectua în ambele zone.

În timpul unei astfel de intervenții, doctorul Buzea își va elimina grăsimea și excesul de piele și va crea incizii în zone în care acesta vor fi foarte puțin vizibile, astfel încât să nu poate fi observat că ați apelat la o astfel de intervenție. 

Operația de blefaroplastie poate fi realizată atât sub anestezie locală (recomandat), cât și generală, dacă îți dorești în mod special acest lucru.

În timpul operației, pe lângă eliminarea pileii în exces se poate înlătura o parte din grăsime sau din mușchi, în funcție de fiecare pacient în parte.

Când se recomandă blefaroplastia?

Blefaroplastia este o procedură indicată atunci când pielea din zona ochilor s-a lăsat din cauza vârstei sau când există piele în exces în zona ochilor din cauza predispozițiilor genetice. Totodată, intervenția este recomandată dacă ai riduri profunde, statice în jurul ochilor sau dacă ochii au un aspect obosit și sunt umflați.

Dacă îți dorești o astfel de intervenție, doctorul Buzea te poate ajuta să ai un aspect mai tânăr prin realizarea unei blefaroplastii cu o recuperare rapidă și cicatrici aproape invizibile.

Ce se întâmplă după operație?

După efectuarea procedurii, zona unde s-a intervenit va fi vânătă și umflată. De asemenea, este posibil să ai un disconfort și să aplici picături de ochi sau o cremă pe incizii. 

La aproximativ o săptămână, firele vor fi scoase, iar după 3 zile îți poți relua activitatea zilnică fără probleme. Rezultatele în urma blefaroplastiei sunt vizibile imediat și se mențin, în funcție de pacient, pe termen lung. 

Deoarece majoritatea detaliilor despre o astfel de intervenție (ce înseamnă, cum te pregătești pentru operație, ce tip de anestezie se va folosi, cum va decurge recuperarea etc.)  trebuie discutate față în față, pentru o înțelegere cât mai bună a beneficiilor și riscurilor unei astfel de intervenție, doctorul Buzea preferă să îți ofere o consultație personalizată, în funcție de nevoile și specificul corpului tău.  Stabilește acum o programare!

Întreaga listă de intervenții chirurgicale efectuate de doctorul Cezar Buzea poate fi consultată aici.

 

Dacă un tip de procedură pe care ți-o dorești nu se regăsește în listă sau nu ești sigur/ă ce fel de intervenție ți-ar trebui pentru problema ta, doctorul Buzea este disponibil aici pentru a-ți răspunde la orice întrebare.

 

bottom of page
Afficher mon profil Dr Cezar Buzea