top of page

OTOPLASTIE

Ce este otoplastia?

Otoplastia este o procedură chirurgicală prin care se obține corectarea diferitelor probleme estetice de la nivelul urechilor. 

 

Cum se realizează otoplastia?

 

Indiferent dacă urechile tale sunt prea mari, prea mici sau depărtate, acest lucru poate fi corectat prin eliminarea de cartilaj sau repozitionarea lui astfel încât, la finalul intervenției, urechile tale să aibă aspectul dorit.

Când se recomandă otoplastia?

Otoplastia este intervenția ideală dacă nu ești mulțumit de aspectul urchilor tale și îți dorești corectarea lor chirurgicală. Indiferent care este motivul pentru care nu ești mulțumit/ă de urechile tale, doctorul Buzea te poate ajuta. Acesta îți va corecta forma urechilor într-un mod natural, prin folosirea de incizii plasate în zone care nu sunt vizibile în urma otoplastiei.

Ce se întâmplă după operația de otoplastie?

După finalizarea intervenției, vei fi nevoit(ă) să porți un bandaj în jurul urechilor și să îl schimbi periodic. 

În primele zile de la operație trebuie să protejezi zona și să aplici o cremă pe care doctorul Buzea o va recomanda. Rezultatele finale vor fi vizibile în aproximativ 14 zile, iar în prima săptămână se recomandă odihnă și repaus, perioadă după care se poate relua activitatea zilnică fără probleme.

 

Rezultatele unei otoplastii durează întreaga viața, nu vor fi necesare reintervenții ulterioare.

Deoarece majoritatea detaliilor despre o astfel de intervenție (ce înseamnă, cum te pregătești pentru operație, ce tip de anestezie se va folosi, cum va decurge recuperarea etc.)  trebuie discutate față în față, pentru o înțelegere cât mai bună a beneficiilor și riscurilor unei astfel de intervenție, doctorul Buzea preferă să îți ofere o consultație personalizată, în funcție de nevoile și specificul corpului tău.  Stabilește acum o programare!

Întreaga listă de intervenții chirurgicale efectuate de doctorul Cezar Buzea poate fi consultată aici.

Dacă un tip de procedură pe care ți-o dorești nu se regăsește în listă sau nu ești sigur/ă ce fel de intervenție ți-ar trebui pentru problema ta, doctorul Buzea este disponibil aici pentru a-ți răspunde la orice întrebare.

 

bottom of page
Afficher mon profil Dr Cezar Buzea