top of page

LIFTING SPRÂNCENE

Ce este liftingul de sprâncene?

Liftingul de sprâncene este o procedură chirurgicală populară,  prin care se obține ridicarea sprâncenelor și/sau simetrizarea lor.

 

Cum se realizează liftingul de sprâncene?

Liftingul de sprâncene se efectuează prin mai multe metode, iar în urma unei consultații cu doctorul Buzea, acesta îți va recomanda varianta potrivită pentru tine. Astfel, indiferent de metoda aleasă, aceasta va fi una optimă, cu cicatrici aproape invizibile, ascunse sub firele de păr, astfel încât rezultatul final să fie unul cât mai natural, iar intervenția suferită să fie insesizabilă. 

Pentru un rezultat cât mai bun, este posibil să necesiți și o intervenție de blefaroplastie, adică de îndepărtare a excesului de piele de la nivelul pleoapelor. 

Când se recomandă un lifting de sprâncene?

Acest tip de intervenție este recomandat dacă îți dorești o privire mai luminoasă, deoarece ai observat că pielea din jurul ochilor sau a frunții și-a pierdut elasticitatea sau prezintă riduri adânci

Ce se întâmplă după operație?

După finalizarea intervenției, zona asupra căreia s-a intervenit va fi umflată aproximativ 7 zile și va trebui să aplici comprese cu gheață pentru a atenua disconfortul. 

Rezultatele obținute în urma intervenției se observă imediat, iar reluarea totală a activității de zi cu zi va fi posibil după o săptămână de la operație. 

În funcție de tipul de intervenție pe care l-ai ales împreună cu doctorul Buzea și stilul de viață pe care îl vei avea post-operație, rezultatul poate dura pe termen lung.

Doctorul Buzea te poate ajuta în cazul în care îți dorești o astfel de intervenție. Astfel, vei obține o privire mai luminoasă și un aspect întinerit al feței.

Deoarece majoritatea detaliilor despre o astfel de intervenție (ce înseamnă, cum te pregătești pentru operație, ce tip de anestezie se va folosi, cum va decurge recuperarea etc.)  trebuie discutate față în față, pentru o înțelegere cât mai bună a beneficiilor și riscurilor unei astfel de intervenție, doctorul Buzea preferă să îți ofere o consultație personalizată, în funcție de nevoile și specificul corpului tău.  Stabilește acum o programare!

Întreaga listă de intervenții chirurgicale efectuate de doctorul Cezar Buzea poate fi consultată aici.

 

Dacă un tip de procedură pe care ți-o dorești nu se regăsește în listă sau nu ești sigur/ă ce fel de intervenție ți-ar trebui pentru problema ta, doctorul Buzea este disponibil aici pentru a-ți răspunde la orice întrebare.

 

bottom of page
Afficher mon profil Dr Cezar Buzea