top of page

IMPLANT MAMAR 

Ce este implantul cu silicon?

Operația de marire de sâni (cu implant siliconic) este cea mai cerută intervenție din chirurgia estetică.


 

Cum se realizează implantul mamar?

Implanturile sunt de mai multe tipuri, iar pentru alegerea implantului potrivit pentru tine trebuie să  programezi o consultație cu doctorul Buzea.

Intervenția de augumentare mamară poate asocia și alte proceduri precum transferul de grăsime proprie sau mastopexia pentru un rezultat estetic optim. În timpul operației, doctorul Buzea va folosi o tehnică chirurgicală atraumatică care asigură o recuperare rapidă, fără dureri.

Când se recomandă implantul mamar?

Operația de mărire a sânilor cu implant de silicon este indicată dacă consideri că sânii tăi sunt prea mici sau dacă dorești să corectezi asimetria sânilor tăi.

Deoarece majoritatea detaliilor despre o astfel de intervenție (ce înseamnă, cum te pregătești pentru operație, cum va decurge recuperarea etc.)  trebuie discutate față în față, pentru o înțelegere cât mai bună a beneficiilor și riscurilor unei astfel de intervenție, doctorul Buzea preferă să îți ofere o consultație personalizată, în funcție de nevoile și specificul corpului tău.  Stabilește acum o programare!

Întreaga listă de intervenții chirurgicale efectuate de doctorul Cezar Buzea poate fi consultată aici.

 

Dacă un tip de procedură pe care ți-o dorești nu se regăsește în listă sau nu ești sigur/ă ce fel de intervenție ți-ar trebui pentru problema ta, doctorul Buzea este disponibil aici pentru a-ți răspunde la orice întrebare.

 

Prețurile intervențiilor pot fi găsite aici.

bottom of page
Afficher mon profil Dr Cezar Buzea