top of page

BICHECTOMIE

Ce este bichetomia?

Bichectomia este o procedură chirurgicală prin care se elimină țesutul adipos în exces de la nivelul obrajilor. În anumite situații, există prea multă grăsime la nivelul feței care poate crea o rotunjime prea mare, nedorită a obrajlor.

Cum se realizează bichectomia?

Bichectomia este o procedură chirurgicală prin care se elimină țesutul adipos în exces de la nivelul obrajilor. Intervenția se realizează sub anestezi locală, printr-o incizie situată în interiorul gurii și se elimină bula de grăsime localizată sub pomeți.

Când se recomandă bichectomia?

În cazul în care ești nemulțumit/ă de volumul obrajilor tăi, consideri că ai o față prea rotundă, doctorul Buzea te poate ajuta să obți un aspect mai delicat al feței, prin eliminarea bulelor de grăsim care se află în obraji.

Ce se întâmplă după operația de bichetomie?

După operația de bichectomie, zona unde s-a intervenit va fi umflată (aproximativ 14 zile) și deoarece intervenția are loc în cavitatea bucală, zona va fi sensibilă și vei fi nevoit(ă) să consumi alimente ușor de mestecat, care nu pot produce leziuni. 

Rezultatul final se va vedea în jur de două săptămâni și durează toată viața, dacă veți avea o greutate normală, fără a acumula kilograme în exces.

Deoarece majoritatea detaliilor despre o astfel de intervenție (ce înseamnă, cum te pregătești pentru operație, ce tip de anestezie se va folosi, cum va decurge recuperarea etc.)  trebuie discutate față în față, pentru o înțelegere cât mai bună a beneficiilor și riscurilor unei astfel de intervenție, doctorul Buzea preferă să îți ofere o consultație personalizată, în funcție de nevoile și specificul corpului tău.  Stabilește acum o programare!

Întreaga listă de intervenții chirurgicale efectuate de doctorul Cezar Buzea poate fi consultată aici.

 

Dacă un tip de procedură pe care ți-o dorești nu se regăsește în listă sau nu ești sigur/ă ce fel de intervenție ți-ar trebui pentru problema ta, doctorul Buzea este disponibil aici pentru a-ți răspunde la orice întrebare.

 

bottom of page
Afficher mon profil Dr Cezar Buzea