top of page

LIPOSCULPTURA 4D

Ce este liposculptura 4D?

Liposculptura este o intervenție de lipoaspirație (liposucție) care combină tehnologia de ultimă generație cu tehnici chirurgicale moderne pentru a obține un aspectul mai atractiv și mai armonios al siluetei.

Liposculptura 4D (Body-Jet, WAL (Water Assisted Liposuction) este un tip modern de liposculptură, care face acest tip de intervenție să fie mai sigură, cu rezultate rapide și spectaculoase. 

Cum se realizează liposculptura 4D?

Doctorul Cezar Buzea foloseste tehnologia de ultimă generație - Body-Jet, WAL (Water Assisted Liposuction).

 

Dispozitivul Body-Jet a fost creat special pentru liposculptura 4D, adică pentru o lipoaspirație blândă, dar foarte eficientă, realizată cu ajutorul apei. În acest caz, hidrodisecția țesuturilor duce la recoltarea celulelor adipoase intacte și, în același, dispozitivul pregătește grăsimea aspirată pentru lipofilling, grăsime recoltată în containerul special, LipoCollector, care ulterior poate fi utilizată imediat pentru injectarea în zonele dorite.

Durata intervenție durează între 1 și 3 ore și depinde de faptul dacă este combinată cu alte proceduri precum lipofilling, abdominoplastie, blefaroplastie etc.

 

Când este recomandată liposculptură?

Acest tip de internvenție este indicată dacă, deși ai un stil de viață sănătos și ai încercat și un plan alimentar echilibrat,  anumite zone ale corpului prezintă în continuare depozite inestetice de grăsime. 

Ce se întâmplă după operația de liposculptură?

După intervenție, vei purta un echipament de contenție elastică în jur de 1 lună, 1 lună și jumătate. Activitatea zilnică poate fi reluată în aproximativ 3 zile de la operație. Rezultatele obține în urme liposculpturii sunt de durată îndelungată.

Deoarece majoritatea detaliilor despre o astfel de intervenție (ce înseamnă, cum te pregătești pentru operație, ce tip de anestezie se va folosi, cum va decurge recuperarea etc.)  trebuie discutate față în față, pentru o înțelegere cât mai bună a beneficiilor și riscurilor unei astfel de intervenție, doctorul Buzea preferă să îți ofere o consultație personalizată, în funcție de nevoile și specificul corpului tău. Stabilește acum o programare!

Întreaga listă de intervenții chirurgicale efectuate de doctorul Cezar Buzea poate fi consultată aici.

 

Dacă un tip de procedură pe care ți-o dorești nu se regăsește în listă sau nu ești sigur/ă ce fel de intervenție ți-ar trebui pentru problema ta, doctorul Buzea este disponibil aici pentru a-ți răspunde la orice întrebare.

 

bottom of page
Afficher mon profil Dr Cezar Buzea